Întrebări Frecvente

Întrebări Frecvente

Masajul terapeutic pe scaun variază, de obicei, între 10-30 de minute, majoritatea persoanelor optând pentru 15-20 de minute de masaj. Perioada de timp oferă o pauză frumoasă în ziua de muncă sau un tratament plăcut la un eveniment, fără a deveni o povară prea mare în programul zilei. 

Terapeuții noștri cunosc tehnicile necesare și sunt dotați cu dispozitive special concepute pentru a trata cele mai contractate zone din spate, gât, umeri, brațe și mâini. Aceste afecțiuni sunt cele mai întâlnite în rândul persoanelor care lucrează la birou, iar terapeuții noștri vor dedica cea mai mare parte a timpului lor acestor zone supărătoare. Sesiunile de masaj terapeutic îi ajuta pe oameni să se simtă împrospătați și în largul lor, cu mai puțină tensiune și mai multă flexibilitate.

Recomandăm sesiuni de masaj terapeutic la birou minim de doua ori pe lună pentru întreținere și mai des pentru probleme acute. În cadrul ședințelor de birou, masajul oferă un beneficiu mare angajaților, dar facilitează și sănătatea și bunăstarea pe termen lung.

Nimic! Oferă-le terapeuților noștri un spațiu de amenajat și ei vor avea grijă de restul! Asigurați-vă și spuneți-ne dacă aveți solicitări speciale, cum ar fi dispozitive de microacupunctura si crioterapie.

De cele mai multe ori, tinuta obișnuită zilnică la birou funcționează bine pentru masajul terapeutic pe scaun, deci nu este nevoie să aduceți o schimbare de haine! Cu toate acestea, nu sunt recomandate fustele strânse.

Derulează în sus